Igrač Atletico Madrida htio izvesti aut, pa zbog sramote želio da "propadne u zemlju"

Nahuel Molina se nije proslavio

Igrač Atletico Madrida htio izvesti aut, pa zbog sramote želio da "propadne u zemlju"

Endin Čaušević

Fudbaleri Atletico Madrida doživjeli su sinoć težak poraz na gostovanju u Bilbau od Athletica sa 3:0 i ispali su u polufinalu Kupa kralja. Koliko je to bila košmarna noć za goste najbolje je pokazao Nahuel Molina koji je čak imao problema s izvođenjem auta.

Bilbao je u prvom meču koji se igrao u Madridu na stadionu Wanda Metropolitano slavio sa 1:0, ali očekivalo se da će Atletico sinoć da pruži dosta jači otpor u borbi za plasman u veliko finale, ali se to nije desilo.

Domaći tim je na prepunom San Mamesu slavio s ubijedljivih 3:0 na krilima braće Williams. Prvo je Inaki zabio u 13. minuti gol za 1:0, dok je njegov mlađi brat Nico pola sata kasnije udvostručio prednost domaćih.

Athletic Bilbao je pitanje pobjednika i putnika u veliko finale riješio u 61. minuti nakon što je Guruzeta postavio konačnih 3:0.

Koliko je ovo bila košmarna noć za goste iz Madrida najbolje je pokazala situacija iz drugog poluvremena, a u centru pažnje našao se Nahuel Molina.

Oglasi

Argentinski reprezentativac je igrao i ovaj meč na desnom beku i njegov posao, između ostalog, jeste da izvodi i aute, ali je Molina čak i s tim imao problema.

U jednom trenutku tokom drugog dijela Molina nije ni aut izveo kako treba jer mu je lopta ispala na komičan način i već tada je bilo jasno da to jednostavno nije noć igrača Atletica.

Komičan detalj i neuspješan pokušaj izvođenja auta Moline možete POGLEDATI OVDJE.

Bilbao je na kraju s ukupnih 4:0 prošao u finale Kupa kralja gdje će igrati protiv Mallorce koja je u polufinalu napravila iznenađenje pobjedom protiv Real Sociedada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi