Atletico Madrid brutalno prozvao Kraljeve, a onda je stigao odgovor od Danija Carvajala
Real Madrid je sinoć u gostima pobijedio Levante sa 2:1, ali su do tri boda došli nakon nevjerovatne greške sudije koji im je svirao nepostojeći penal u 78. minuti što je izazvalo gnjev španske javnosti.

Nije mogao da prešuti provokaciju

Atletico Madrid brutalno prozvao Kraljeve, a onda je stigao odgovor od Danija Carvajala

Endin Čaušević

Velika prašina digla se u Španiji nakon sinoćnje utakmice Levantea i Real Madrida koju je na kraju kraljevski klub dobio sa 2:1.

Real Madrid je uz dosta muke došao do tri boda, a utakmicu je obilježila skandalozna greška sudije koji je svirao nepostojeći penal za goste u finišu meča. Iako sudije u Španiji imaju VAR od ove sezone očito je da im ni to ne pomaže da prave nevjerovatne greške.

Ova greška sudije je glavna tema u Španiji, a nakon utakmice se na Twitteru oglasio i Atletico Madrid koji je brutalno ponizio gradskog rivala. "Kakav početak dodjele Oscara. Možete li nam preporučiti neki film", poručili su iz Atletica.

Naravno, na odgovor Real Madrida se nije moralo dugo čekati, a prvi koji se oglasio bio je Dani Carvajal. Desni bek Reala očito nije mogao da prešuti ovakvu provokaciju, te je odlučio da im odgovori istom mjerom.

"Preporučujem vam da pogledate 'U srcu La Decime' i 'Undecime'", poručio je Carvajal naravno aludirajući na filmove o proslavi titula Lige prvaka Real Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi