Igrači španskog prvaka oči u oči s navijačima: "Da vidimo šta je bilo"
Foto - EPA

Tražili objašnjenje

Igrači španskog prvaka oči u oči s navijačima: "Da vidimo šta je bilo"

M. Šljivak

Španski prvak Atletico Madrid oprostio se od takmičenja u Kupu kralja.

Jorgandžije su poražene u San Sebastianu s 2:0 od Real Sociedada, a navijači nikako nisu zadovoljni onim što su vidjeli od fudbalera.

Zbog toga su najvatreniji navijači Atletica odlučili da popričaju oči u oči s igračima nakon sinoćnje utakmice.

Španski mediji tvrde da su navijači tražili objašnjenje za lošu igru u proteklom periodu. Sve je prošlo bez incidenata i s običnim razgovorom.

Igrači su objasnili kako su na formu dosta utjecale povrede, trenutna situacija s virusom, ali i da je bilo dosta loše sreće u pojedinim trenucima.

Navijači Atletica su prethodnih godina znali čak i prekidati treninge kluba kako bi im iz kluba objasnili određene stvari.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nije bilo velikih skandala s njima, a i ovog puta su samo tražili objašnjenje šta se to dešava s igračima njihovog kluba.

Atletico će teško odbraniti naslov prvaka Španije ove sezone. Za gradskim rivalom Realom zaostaju čak 16 bodova i vjerovatno im predstoji borba za plasman u Ligu prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi