Scene za pamćenje: Kapiten Atletica prvo napravio selfie s navijačem, a onda izveo korner

Koke u centru pažnje

Scene za pamćenje: Kapiten Atletica prvo napravio selfie s navijačem, a onda izveo korner

E. Čaušević

Fudbaleri Atletico Madrida jučer su u prijateljskoj utakmici pobijedili Numanciju sa 4:0.

Madridski klub punom parom se sprema za početak nove sezone, a ekipa Diega Simeonea jučer je u novoj pripremnoj utakmici upisala pobjedu protiv niželigaša Numancije.

Golove za Atletico jučer su postigli Lemar, Correa, Kondogbia i Cunha, ali je utakmicu obilježio kapiten ovog tima Koke.

Naime, u drugom poluvremenu vidjeli smo nevjerovatnu situaciju na ovoj utakmici kada je Atletico izborio korner, a prekid je trebao izvesti upravo Koke koji je otišao do korner zastavice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, uz teren su odmah bili navijači Atletica, a jedan od njih je čak prišao veznjaku Atletica kako bi napravio selfie na što je Koke pristao i ispunio mu je želju, a potom je izveo korner.

[twitter]https://twitter.com/IvanBlanco_26/status/1552360716639895554[/twitter]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi