Atletico Madrid očekuje pakao na Anfiledu: Ni kladionice ne vjeruju u pobjedu španskog tima!

Revanš mečevi osmine finala Lige prvaka

Atletico Madrid očekuje pakao na Anfiledu: Ni kladionice ne vjeruju u pobjedu španskog tima!

Endin Čaušević

Ljubitelji fudbala s nestrpljenjem očekuju revanš utakmice osmine finala Lige prvaka.

Liga prvaka nam se večeras vraća na TV ekrane utakmicama Leipzig - Tottenham i Valencia - Atalanca. Ipak, mnogi s nestrpljenjem očekuju sutrašnji program kada će snage odmjeriti Liverpool - Atletico Madrid i PSG - Borussia Dortmund.

U centru pažnje je susret na Anfieldu gdje će aktuelni prvak Liverpool pokušati nadoknaditi zaostatak iz prvog susreta. Atletico je slavio pred svojim navijačima sa 1:0, ali je jasno da ih sutra očekuje pakao na Anfieldu.

Iako španski tim stiže u Liverpool sa vodstvom od 1:0 kladionice baš i ne vjeruju u prolaz ovog tima u četvrtfinale. Liverpool je jasno veliki favorit u ovom okršaju što najbolje pokazuju kvote na kladionicama koje su iznenadile mnoge.

U bogatoj ponudi kladionice Meridianbet možete pogledati kvote za utakmicu Liverpoola i Atletico Madrida koje su glavna tema jutros jer mnogi nisu očekivali baš toliku razliku. Kvote za meč na Anfieldu pogledajte OVDJE.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naravno dosta uzbuđenja očekuje nas i na Parku prinčeva gdje se sastaju PSG i Dortmund. Njemački tim ima prednost od 2:1 iz prvog susreta, ali sigurno da su Parižani sutra favoriti.

Prema tome nije baš iznenađenje što je manja kvota na pobjedu PSG-a, ali Dortmund je već pokazao da može itekako zadati udarac Parižanima. Kvote za ovaj meč možete pogledati na OVOM linku.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nele.
Kako je krenulo sa koronom ovo bi mogao bit i kraj lige prvaka za ovu sezonu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije