Djevojka mu pokazala lekciju pred cijelim stadionom: Reakcija mladog navijača je bila posebna

Neugodno je bilo, ali...

Djevojka mu pokazala lekciju pred cijelim stadionom: Reakcija mladog navijača je bila posebna

Haris Zilić

U Evropi je pauza zbog božićnih praznika, a naredne sedmice u nekim državama će se odigrati popularni Boxing day koji prema tradiciji najviše uzbuđenja ponudi u Engleskoj i Škotskoj, a aktivni će biti Italijani i Belgijanci sredinom posljednje sedmice u 2023. godini.

U Španiji je ovaj vikend odigrana smao zaostala utakmica četvrtog kola La Lige u kojoj je Atletico u Madridu savladao Sevillu rezultatom 1:0.

Bilo je zanimljivo i na tribinama Metropolitana, a kamere su tokom poluvremena zabilježile jednu interesantnu scenu.

Djevojka koja je imala šal Ateletico Madrida bila je u raspravi sa mladićem s kojim je vjerovatno u vezi. Pomeuti par je došao na utakmicu, a na poluvremenu je bila i pomenuta rasprava.

Oglasi

Dok je mladić djevojci objašnjavao i očigledno je uvjeravao u nešto, na kraju krenuo poljubiti, kamere su uhvatile njihove reakcije. Kada je djevojka shvatila da ih je kamerman zumirao na tribinama rekla je to momku kojem je očigledno bilo neugodno, ali uspio je reakcijom da prikrije svoju neugodnost.

Sergio Ramos imao vatren doček

Inače, na pomenutoj utakmici bilo je pakelno i prije samog početka dok oficijelni spiker čitao sastave ekipa.

Ime Sergia Ramosa ispraćeno je žestokim zvižducima i očigledno je da iskusni defanzivac u Madridu nije poželjan bez obizra da li se radilo o navijačima Atletica ili Reala.

Ramos je znao na Santiago Bernabeu doživjeti saldo zvižduka i uvreda, ali vjerovatno nije očekivao da ga slično može zadesiti na gostovanju kod Atletica.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jorgandžije su ostale u vrhu tabele, borit će se za plasman u Ligu prvaka i anredne sezone, dok je Sevilla bliža opasnoj zoni nego evropskim pozicijama.

i Špnaci sad aidu na kraći odmor, a vraćaju se akcijama odmah iza novogdišnjih praznika, 2. januara kada se igraju mečevi 19. kola, a pomeuto kolo igrat će se takođšer 3. i 4. januara 2024. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi