Memphis Depay sve iznenadio, pa se našao na listi najekstravagantnijih frizura

Memphis Depay sve iznenadio, pa se našao na listi najekstravagantnijih frizura

Edmir Škorić

Napadač Atletico Madrida Memphis Depay danas je u pobjedi nad Almerijom (2:1) pokazao novu frizuru i posljednji je koji se pridružio listi "čuvenih" igrača s najekstravagantnijim frizurama.

Neki fudbaleri su se znali proslaviti izgledom, pa je dojam da bi, da nisu imali tako neobične frizure, bili brzo zaboravljeni, no ovako ih uglavnom svi pamte.

Napadač Atletica Memphis Depay je imao neobičnu frizuru za utakmicu protiv Almerije koju je njegova ekipa dobila sa 2:1.

Depay predstavio novu frizuru

Ipak, Depayjeva frizura sa isprepletenom kosom je ništa naspram nekih starijih primjera. Giovanni Simeone je jednom šokirao sve kada se pojavio sa ovom frizruom:

Potražite više informacija na temu La Liga:

Giovanni Simeone

Ne treba zaboraviti niti legendarne Nigerijce Jay-Jay Okochu i Tariba Westa, koji su se izdvajali od ostalih fudbalera zbog svog neobičnog imidža.

Jay Jay Okocha i Taribo West

Marouane Fellaini svakako mora da se nađe na ovoj listi, a tu su i Radja Nainggolan, Abel Xavier, Marek Hamšik, Umri Serey, Djibril Cisse, a svojevremeno je i David Beckham imao "otkačenu" frizuru, iako je Englezu ipak svaka od njih pristajala.

Marouane Fellaini
Radja Nainggolan
Serey
David Beckham

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti