Selfie je ništa šta je Gvardiol nakon toga uradio navijačici Cityja: "Još ne dolazim sebi..."

Nije krila svoju sreću

Selfie je ništa šta je Gvardiol nakon toga uradio navijačici Cityja: "Još ne dolazim sebi..."

Admin Čaušević

Joško Gvardiol je ljetos prešao u Manchester City te je za kratko vrijeme postao omiljen među navijačima popularnih Građana, posebno se to odnosi na mlađe generacije. Nema sumnje da će Hrvat u godinama koje dolaze postati velika zvijezda.

Mnogi navijači žele da naprave selfie sa igračima svog omiljenog kluba, posebno je to slučaj u Engleskoj gdje su tradicionalno najgledanije utakmice u Engleskoj.

Fudbaleri Manchester Cityja se uoči svakog treninga suočavaju sa zahtjevima fanova za fotografiju, a to je vrlo često slučaj i sa Joškom Gvardiolom.

Jedna navijačica prvaka Evrope koja se zove Chloe Lawler je na Instagramu objavila fotografiju sa Hrvatom uz opis na kojem nije krila svoju sreću.

Oglasi

Naime, selfie nije jedino što je ovaj 24-godišnjakinja dobila od Gvardiola. Sjajni štoper joj je uručio i dres sa potpisom.

"Jedva čekam da uramim dres u kojem je igrao Joško Gvardiol. Još uvijek ne dolazim sebi što sam dobila dres", napisala je ona prošle sedmice.

Igračima napraviti selfie ili pokloniti dres predstavlja sitnicu, dok navijačima znači sve na svijetu što pokazuje i ova navijačica Građana.

Inače, navijačica iz Engleske je sluteći po objavama na Instagramu redovno ide na utakmice Građana kako domaće tako i gostujuće i vrlo često je ispred trening kampa.

Gvardiol je odlično prihvaćen od strane engleskih navijača, ali još uvijek treba da prođe proces adaptacije na fudbal kakav preferira Pep Guardiola.

Španac je 21-godišnjaka počeo koristiti na lijevom beku što će iskoristiti i Zlatko Dalić te će mladi defanzivac igrati na istoj poziciji u reprezentaciji Hrvatske.

Zanimljivo da Gvardiol koji kotira za najpoželjnijeg neženju u Hrvatskoj još uvijek nema djevojku, bez obzira na popularnost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti