Atletico Madrid započeo pregovore sa Maurom Icardijem?

Tako tvrde mediji iz Italije

Atletico Madrid započeo pregovore sa Maurom Icardijem?

E. Oštraković

Još uvijek nije poznato gdje će karijeru nastaviti Mauro Icardi.

Ono što je sigurno je da nema namjeru da se vraća u Inter, a niti Inter nema neku preveliku želju za njegovim povratkom.

Prodaja je najrealnija opcija, a zainteresovanih klubova itekako ima. Govorilo se da će PSG otkupiti njegov ugovor, ali to se ne će dogoditi.

Naime, pregovore sa Icardijevim agentom, Wandom Icardi, počeo je Atletico Madrid, jer žele da ga dovedu kao zamjenu za Diega Costu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Argentinac je odigrao 31 utakmicu u dresu PSG-a, te je postigao 20 golova, što je dovoljno da njegov ugovor sa Interom otkupi neki veći klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi