Atletico se lako obračunao sa Huescom

Španska La Liga

Atletico se lako obračunao sa Huescom

Fudbaleri Atletico Madrida večeras su se vrlo lako obračunali sa Huescom u okviru 6. kola španske La Lige.

Popularne Jorgandžije su slavile pobjedu sa 3:0 na domaćem terenu, a svi golovi su viđeni u prvom dijelu susreta.

Sve je počelo u 16. minuti kada je Antoine Groezmann zatresao mrežu gostujuće ekipe nakon asistencije Diega Coste. Samo 13 minuta kasnije Thomas je poslije asistencije Corree povisio na 2:0, d abi četiri minute poslije toga Koke postavio konačan rezultat susreta.

Atletico nakon ove pobjede ima omjer od dvije pobjede, dva remija i jednog poraza te se nalazi na šestoj poziciji sa osam osvojenih bodova, dok je Huesca na 17. mjestu sa samo četiri boda.

U narednom kolu Atletico igra veliki derbi na Bernabeu protiv Reala, dok će Huesca imati puno lakši zadatak jer dočekuje Gironu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španska La Liga, 6. kolo:

Atletico Madrid - Huesca 3:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi