Atletico tokom Svjetskog prvenstva dobio tri ponude za Vrsaljka

Kome će ga prodati?

Atletico tokom Svjetskog prvenstva dobio tri ponude za Vrsaljka

Hrvatski fudbaler i član Atletico Madrida Šime Vrsaljko na meti je tri kluba koji ga žele vidjeti u svojim redovima ovog ljeta.

Vrsaljko iza sebe ima veoma dobru sezonu u dresu Jorgandžija, a trenutno igra sjajno na Mundijalu u Rusiji, pa je sasvim logično da se za njega interesuju brojni klubovi.

Prema pisanju medija u Španij ii Italiji, Atletico ga je voljan prodati, a Roma, Napoli i Inter su u konkurenciji da ga dovedu.

Doduše, Inter bi ga želio prvo dovesti na posudbu sa mogućnošću otkupa ugovora, a Atletico navodno nema namjeru pristati na tu opciju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dakle, u igri bi mogli ostati sa Roma i Napoli koji ovog sjajnog defanzivca vide kao idealnu opciju na desnoj strani svoje odbrane.

Podsjetimo, Vrsaljko je tokom karijere igrao za Dinamo Zagreb, Genovu i Sassuolo prije nego što je na ljeto 2016. godine postao član Atletico Madrida u čijem dresu je zabilježio 35 mečeva u La Ligi.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi