Atleticu samo remi u gostima kod Girone, Villarreal se izvukao u posljedni čas

Kup Španije, osmina finala

Atleticu samo remi u gostima kod Girone, Villarreal se izvukao u posljedni čas

Fudbaleri Girone i Atletico Madrida odigrali su večeras meč bez pobjednika (1:1) u prvom susretu osmine finala Kupa Španije.

Iako je Diego Simeone poslao na teren vrlo snažan sastav za okršaj protiv Girone, na kraju ipak njegov Atletico nije uspio stići do pobjede.

Sve je dobro krenulo po Jorgandžije koje su povele u 9. minuti golom Griezmanna, ali ipak domaći uspijevaju doći do izjednačenja 11 minuta prije kraja prvog dijela. Kasnije će se ispostaviti da je to bio i konačan rezultat meča.

Kada su u pitanju susreti koji su počeli u 20.30 sati, treba reći da je Getafe u posljednjoj minuti sudijske nadoknade došao do pobjede (1:0) protiv Valladolida, dok su Villarreal i Espanyol odigrali susret bez pobjednika na El Madrigalu. Na kraju je bilo 2:2.

Svemu dodajmo i to da Real Madrid i Leganes u ovim trenucima igraju svoj susret na Bernabeu, a rezultat nakon prvog poluvremena je 1:0 za Kraljeve koji su poveli golom Sergija Ramosa sa penala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti