16

Komentari (16)

Adnan tz
Karma je cudo Vratilo vam se jer ste i protiv slobode trebali izgubiti
Alkma
Pricajte sta hocete cast svakome ali nemoze svaki dosljo igrati u zelji treba u prvih 11 da bude 7-8 igraca iz zeljinog pogona i onda kada dosljo bude dosao on ce morati da gine a ne ovako naharadno da taj isti dosljo se seta terenom i da vodi glavnu rjec tako jedino mozemo naprijed da mu bude cast igrati u naj vecem BiH klubu
burek_sa_mesom
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Aduka
Sta bi da vam je Atalanta dosla kad vas je Gosk namirio hehehehhehehhe
mlacenica1
Sto ne kaze ko mu postavlja ekipu i ko je odredio danasnji stoperski par?
kico
Problem u zelji su bas stoperi. Imas bogicevica koji je prestar i ne moze svih 90 min odigrat na dobrom nivou, Osmankovic koji je jos mlad i zelen, Bakrac koji je novi u ligi i jos se uklapa i Rodin koji je napuhan i misli da je Ramos
mlacenica1
Bakarac i Rodin su sasvim dobro odigrali proslu tekmu. Zasto ih je sklonio? Tacnije, ko mu je rekao da ih skloni? Oda je pobjedjivao, a onda su magovi poceli da se petljaju. I to je I razlog lose atmosfere u timu. Ne moze ni biti dobra kad ti tim sastavlja lik koji blage veze nema s fudbalom, ne prati treninge, igra se Mourinha pa on odredi malo koga treba ohladiti, ko glumi Ramosa, ko je kakav covjek...
bebi
sjecamo se rijada bajica i plate od 800 KM i momka koji je uz tu generaciju ginuo na terenu. Sve ostalo nema smisla, zali boze Osima koji bi vam samo od plate odbio ne bi vam palo na pamet da se ludirate - ako je tako. Ali svaka prica ima i svoje nalicje ; zasto Vranjes i Arezina uredno treniraju a ne da im se da igraju ??
disident7
Ima u Zeljinom pogonu omladine koja je bolja i od Stojana i od Filipa pa se zapitajte sto ti igraju a neki drugi,
milivoje
ko je doveo te igrače i dao im ugovore? promjeniše 7 trenera,preko 80 igrača i 2 sportska direktora,samo Misimović preživljava,čudno? riba smrdi od glave!
ibrahim51
Ako je ovo istina kolike plate imaju a ne izgaraju na terenu zato se svakom klubu ovo desaje ako se klub ne voli a voli se samo za interes.A vidi nema ni intresa jer ne vracuju igrom koliko zaraduju.Prijasnje zeljine generacije u Yugi su igrale za mizeriju.A zatu su bile sve same zvijezde.Danas ni jedan igrac u Zelji nije im ni do clanaka ravan.Mnogi nasi timovi grijese nece svog igraca i ode im i onda im daju golove a navodno "zvijezde" sadasnje nema ih nigdje. Mnogi danasnji igraci zelje ne zasluzuju da imaju ovakav stadion, Evropskog tipa.Ko god ne izgara pa makar na ovakvoj Grbavici to treba otpustiti u zimskom prelaznom roku .
Merlin
Hahahahahahahahahahahhahagaggagagagagaggagagagagagagagagagaggwgwgagagagagaggwgwgwgwgwgwgwgwgwggqgagqgwggwgqgqgqgqgwqgqgwgwgwgwgqgahahqgagqgqgqg
maniac
Kako ce ga prihvatiti frajer ima 13 milja maraka platu, pa ne razbija atome yebo vas tito, nemamo kapitena da nas povuce, nema energije nikakve, nema ma tip luka u igri.
maniac
Nema mangupluka u igri*
casimiro
Samo po dzepu igrace udarati mamu im jebem.Krize su normalne,proci ce i ovo!A igraci su picke placenicke,danas u zelji sutra u zrinjskom.tok si tu moras ginuti,mamu im jebem!
casimiro
Samo po dzepu igrace udarati mamu im jebem.Krize su normalne,proci ce i ovo!A igraci su picke placenicke,danas u zelji sutra u zrinjskom.tok si tu moras ginuti,mamu im jebem!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti