Aubameyang oklijeva s ugovorom zbog drugog kluba
EPA

Hoće li ostati u Arsenalu?

Aubameyang oklijeva s ugovorom zbog drugog kluba

Arsenalova zvijezda Pierre-Emerick Aubameyang oklijeva s potpisivanjem novog ugovora.

Aubameyangu ugovor s Arsenalom važi do ljeta 2021. godine, a iako mu čelnici londonskog kluba namjeravaju ponuditi novi i poboljšani, njemu se ne žuri.

Mediji u Engleskoj pišu kako je Gabonac odlaže bilo kakve pregovore koje se tiču produženja saradnje, i to sve kako bi sačekao konkretne signale iz Barcelone, koja se posljednjih mjeseci pominje kao naredna destinacija u njegovoj karijeri. .

"Aubameyang želi sačekati i vidjeti koliko je Barcelona ozbiljna po pitanju interesa za njega", navodi, između ostalog, Sport.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sjajni gabonski fudbaler je trenutno prvi strijelac kluba i ujedno kapiten, a na Emirates je, podsjetimo, stigao 2018. godine iz Borussije Dortmund.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
on stvarno konta da je neki igrac
1 2
epa
pa nema 20 godina,pa nisu ludi da kupuju igraca od 30 i vise godina imaju oni starih igraca, mislim ako budu kupovali da ce trositi pare na podmladjivanje ekipe nekog mladjeg recimo Zyek iz ajaxa...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi