8

Komentari (8)

decak
Sto vise novca i skuplje ce se igraci placati,plate se povecavati i nigdje kraj se ne vidi... a veliki klubovi poput Reala i kompanije su i krivi za ogromne transfere,plate igraca, da to danas vise ni oni ne mogu pratiti i da su u dugovima do guše
ChiTown
Ovo mi lici na centralnu banku. Nije ovo OK.
denimen9
Super Liga je jedino rješenje. Živio Perez, zbog njega uživam u nogometu.
Jakako
Kakva glupost......
Kiss
Nigdje veze,samo smanjiti tj. ograničiti transfere i plate igračima i završena priča,ko hoće neka igra
emanuelmacron
tako je ovo je profi fudbal ,treba nekog reda, kome se gleda taj obicni fudbal ko fol iz duse,nek gleda saban lige, sad svaka fukara igra fudbal, iskristalisali bi se najbolji,ionako je sve za novac, u utom slucaju nikad nebi mogli isplivat neznalice i smece kao sto je trener barse,ili igraci koji pola vremena ne igraju ko fol povrede(neymar)
CrveniBar
Jeste konji. Uvijek malo novca. Smanjite im place. Da sam uefa nametnuo bih ogranicenje
user1601076490
Hebo lud zbunjenog, treba smanjiti broj Liga u cijeloj Evropi, a kreirati će takmičenje koje je demokratsko i plasman je na osonovu plasmana u nacionalnim prvenstvima. Bravo, Bravo fenomenalna ideja.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.