Autuori: Ne brinem za rezultate, protiv Zrinjskog ništa ne mijenjam

Trener Ludogoreca jasan

Autuori: Ne brinem za rezultate, protiv Zrinjskog ništa ne mijenjam

Bugarski prvak Ludogorec, sljedeći protivnik Zrinjskog u Evropskoj ligi, nalazi se u rezultatskoj krizi.

Ekipa koju sa klupe predvodi Brazilac Paolo Autuori je na posljednje četiri utakmice postigla samo jedan gol, ima dva remija i dva poraza. Nakon šokantne eliminacije od Vidija u Ligi prvaka, Ludogorec je razočarao domaćim porazom od Lokomotive Plovdiv rezultatom 1:0 u domaćem prvenstvu.

Međutim, Ludogorec je jednostavno stalo. Fudbaleri ovog tima po utakmici stvore 10-15 prilika, nekad i više, ali lopta neće, pa neće u gol.

"U posljednje vrijeme mnogo promašujemo. Izgubili smo od Lokomotiva, a isto nam se desilo i protiv Etera i Vidija. Kako to da objasnim? Ne znam. Igrači poštuju sve što se dogovorimo, ali golova nema", započeo je Autuori, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Moramo biti mnogo precizniji u završnici, fudbal je takav da se promašaji kažnjavaju. Ispravit ćemo neke stvari i pokazati svoje pravo lice, nadam se već protiv Zrinjskog. Neću ništa mijenjati pred taj meč. Igramo dobar fudbal, znam to, tako da se ne brinem. Doći će rezultati".

Meč Ludogoreca i Zrinjskog igra se u četvrtak s početkom u 19:00.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mlacenica1
Zrinjski nema sanse
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi