22

Komentari (22)

omer
Opet ovaj novinar nije dobro upucen. Treba neko da mu objasni da se u slucaju istog broja bodova u grupi prvo gleda medjusobni omjer, a ukoliko je to isto tek onda se gleda gol razlika. Zato AZ-u na gostovanju Legiji nije potrebna pobjeda od dva gola razlike kako se u tekstu navodi. Dovoljna bi im bila i sa jedan razlike.
Ecosport
Čuj penal ih koštao, Alkmar uputio 22 udarca prema golu, u okvir išlo 6. Svinjski imao samo 1 udarac i to van okvira. To je statistika. A po prikazanoj igri, trebalo je puno gore završiti po Svinjski. Neka ispadnu genocidaši.
e72x
Zar nije bio u prvom polu.udarac Corluke? Opet lažete...objektivni bosanski portalcic..
Deepy
Jedino treba zaliti za utakmicama protiv Legie, Legia nije puno bolja, a nije se uzelo ni boda. Doduse uzeli bi u prvoj da nisu sudije pokrale. Ostalo ok, protiv AZ-a kad smo gubili trebali smo se malo otvoriti i pokisati, ali sta je tu je. Ekstra sezona uskupini koja je daleko najjaca u Konferencijama, jaca od vecine skupina EL,pa cak i od nekih u LP.
Ero
Kako je sudija pokrao? Pravila su pravila, gol ne važi makar cenat bio u zaleđu
Deepy
Problem je sto je VAR jasno dokazao da nine zaledje.
Ero
Kako bola? Pa budimo pošteni… Jakovljevićevo stopalo spriječilo zaleđe pri Kramerovom pogotku, Ćužeov gol jasno zaleđe, Malekinušićevo rame bilo ispred zadnjeg Legije
Ero
Kako bola? Pa budimo pošteni… Jakovljevićevo stopalo spriječilo zaleđe pri Kramerovom pogotku, Ćužeov gol jasno zaleđe, Malekinušićevo rame bilo ispred zadnjeg Legije
BosanskaSvedska
Cestitke ne svinskom
Baco
Najbolji su trenutno u BiH.To sto je Amir smece je druga stvar,mislim igraju dobar fudbal.
Zaccheroni
Škripari sad vi njima sačekušu napravite,kad je bal...
samac
Svi iza lopte i brani da što manje golova primimo, nemojte slučajno naprijed da nebi go dali, jaka taktika nema šta.
papagaj
I Zelju je titule kostao nepostojeci penal za Zrinski protiv Radnika koji je dosudio Bandic ( pogino aBda )
Bulle
U pitaju Sliškovića za penal on se ko fol ljuti zbog pitanja....Radnik Bijeljina je bio koliko se sjećam.
Ham0
Ko protiv Sarajeva. Sve isto, preslikano
bk123
Rezultatski nas niko nije unakazio...igrom da...Al rezultat se pamti, večeras jedan Besiktas kuci prima 5 kom od realno lošije ekipe po svemu....od proračuna,igraca itd..
plemic
sve su tekme u grupi odigrali iznad svojih mogućnosti, i ni jednom nisu popili osmicu. svaka čast momcima i maki. ovo je velika škola za narednu godinu, a bogme nešto se i zaradilo, biće pojačanja.
bk123
Kako su nam prognozirali da će nas svak kantat odigrali smo odlično....neki će reći bunker al kako drukčije igrati protiv puno boljih i skupljih ekipa...odigras onako kakve karte imaš u ruci...
plemic
ne treba se osvrtati na komentare dvozubaca nastanjenih sjeverno od novog mosta na aveniji.
Zaccheroni
Grohotom se smijemo
user1696279735
Ovaj sto im je besmrtan umro od cijanida? Nazdravite druugoovii
FahrudinKonjHodzic
puko zrinski ko i bh fudbal yebaiga zadnjisu ugrupi u lizi semse suljakovic a besektas popijo pet komada
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.