Urnebesna scena sa meča AZ - Lazio: "Ono kada ne želiš učiti noć prije"

Kamerman ukrao šou

Urnebesna scena sa meča AZ - Lazio: "Ono kada ne želiš učiti noć prije"

E. Škorić
Teme:

Sinoć je tokom utakmice AZ Alkmaar - Lazio u Konferencijskoj ligi zabilježena interesantna situacija.

AZ je ponovo sa 2:1 savladao Lazio i tako se plasirao u četvrtfinale Konferencijske lige. Iako su Italijani imali ulogu favorita pred ove duele, na kraju je nizozemski tim prošao dalje.

Gosti iz Rima su sinoć poveli preko Felipea Andersona u 21. minuti i vratila se nada da mogu na kraju ipak da izbore prolaz, no Alkmaar je preokrenuo preko Karlssona u 28. i Pavlidisa u 62. minuti.

A kamerman televizije koja je radila prijenos utakmice očito nije imao spremno gradivo, odnosno na utakmicu nije došao potpuno spreman i okovan znanjem , ali si je isprintao sve detalje na dvolisnicu.

Uostalom, isprintao je likove igrača i ispisao njihova imena i pozicije, kako bi mogao lakše da izvršava naredbe režisera i ekipe koja je bila zadužena za emitovanje susreta.

Kamerman ništa nije prepuštao slučaju

Svi su odmah pomislili da je to kul stvar za nekoga ko je "odbio da uči noć prije". Naravno, pohvale da inovativnosti i sposobnosti snalaženja u datom problemu.

Među onim hit komentarima bio je i jedan koji glasi: "Stvarno je teško prepoznati igrače Lazija u Evropi, oni tamo igraju jako rijetko, a i kada igraju - brzo ispadnu". Pretpostavlja se da je to napisao navijač Rome.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Na kraju, najvažnije je da niko od gledatelja nije imao nijedan problem prateći utakmicu jer su kamermani radili svoj posao najbolje što znaju i mogu.

Igračima Lazija ostaje da se okrenu domaćem prvenstvu i da tamo traže plasman među četiri najbolje italijanske ekipe kako bi igrali Ligu prvaka naredne sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi