Azpilicueta zaštitio dva saigrača od Mourinha

Stao u odbranu kolega

Azpilicueta zaštitio dva saigrača od Mourinha

E. Škorić

Cesar Azpilicueta, kapiten Chelseaja, stao je u odbranu svojih mladih saigrača nakon kritika Josea Mourinha.

Chelsea je u nedjelju pretrpio težak poraz na Old Traffordu od Manchester Uniteda, a nakon tog meča je Mourinho kritikovao mlade nade londonskog kluba Tammyja Abrahama i Masona Mounta.

Azpilicueta se ponio kapitenski, pa poručio da i Abraham i Mount zaslužuju da bud u trenutnom sastavu, iako Mourinho smatra da su obojica premladi i da nisu spremni za velike utakmice.

I trener Frank Lampard je stao u odbranu svojih izabranika.

"Nije mu se dopao nastup Mounta? Ne mogu dovlačiti ljude iz bolnice da igraju", istakao je Lampard i dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Bili smo bolji tim, ali su nas individualne greške koštale. Ne zanima me šta neko govori, vjerujem u ovu ekiipu", istakao je Lampard.

Chelsea u narednom kolu dočekuje Leicester.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi