Azzurri dobijaju veliko pojačanje? Mlada zvijezda Arsenala bira između dvije reprezentacije
Martinelli je prije nekoliko dana postigao dva gola protiv Standarda u Evropskoj ligi

Kontakti su već uspostavljeni

Azzurri dobijaju veliko pojačanje? Mlada zvijezda Arsenala bira između dvije reprezentacije

S. Pašalić

Reprezentacija Italije bi mogla dobiti veliko pojačanje za budućnost.

Naime, predstavnici Nogometnog saveza ove zemlje su uspostavili kontakt sa predstavnicima mladog igrača Arsenala, Gabriela Martinellija.

Ovaj 18-godišnji igrač je rođen u Brazilu, ali još uvijek nije nastupio za ovu reprezentaciju iako ga je selektor Tite pozvao na pripreme uoči Copa Americe koja se održavala ovog ljeta.

Martinelli bi mogao dobiti državljanstvo Italije preko svog oca pa iz Nogometnog saveza to žele iskoristiti s obzirom da igrač Arsenala još uvijek nije nastupio za Brazil.

Potražite više informacija na temu Premier league:

S obzirom da je konkurencija u Brazilu izuzetno jaka u Brazilu pa su tu naprimjer Neymar, Roberto Firmino, Gabriel Jesus, Vinicius Junior, Douglas Costa i Lucas Moura, neće biti iznenađenje ukoliko Martinelli ipak odluči da zaigra za Italiju.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gaaazziiijjaaaaa
Ovom prilikom želim se izviniti kulturnim navijačima Arsenala, imaju mlad i dobar tim, mogli bi nešto napraviti ove sezone. Sellam.
2 3
harehare
hadzigazija ne mozes sam protiv svih,cak se i tvoj sin okrenio protiv tebe
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi