Babel donio veoma važnu pobjedu Bešiktašu

Bolji od Trabzona

Babel donio veoma važnu pobjedu Bešiktašu

E. Čaušević

Fudbaleri Bešiktaša večeras su na gostovanju savladali Trabzonspor (2:0) u okviru 24. kola turske Superlige.

Bešiktaš je uspio doći do veoma važne pobjede, a heroj kluba iz Istanbula bio je iskusni Ryan Babel. Gosti su do prednosti stigli u 71. minuti utakmice kada je Negredo upisao asistenciju, a mrežu domaćeg tima zatresao je Babel.

Sedam minuta kasnije na sceni je bio isti tandem. Negredo je ponovo asistirao, a svoj drugi gol na meču za konačnih 2:0 postavio je nekadašnji napadač Liverpoola, Ryan Babel.

Bešiktaš je i dalje na trećem mjestu turske Superlige i ima tri boda manje u odnosu na lidera Galatu i drugoplasirani Basaksehir. S druge strane, Trabzonspor je sedmi sa 36 bodova.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi