Babel potpisao ugovor sa novim klubom i zabio nož u leđa navijačima Besiktasa

Možda mu je bolje da ne izlazi na ulice Istanbula

Babel potpisao ugovor sa novim klubom i zabio nož u leđa navijačima Besiktasa

S. Grebović

Doskorašnji igrač Fulhama najnovije je pojačanje turksog prvaka Galatasaraya.

On je sa klubom sa Turk Telecom Arene potpisao ugovor o trajanju od tri godine, a prema kojem bi trebao zarađivati 2,24 miliona funti godišnje, uz eventualne bonuse.

Ponikao je u Ajaxu, a u svojoj bogatoj karijeri između ostalih nastupao je za Ajax, Liverpool, Hoffemheim i Kasimpashu, da bi u januaru pojačao redove Fulhama.

Ekipu nije uspio spasiti ispadanja iz Premier lige, pa je po okončlanju sezone vrlo brzo pronašao novi angažman, što se nikako nije svidjelo pristalicama Beskitasa, za koji je igrao prije odlaska na Otok. Navijači tog kluba mu po društvenim mrežama poručuju da je bolje da ne zalazi u one četvrti Istanbula u kojima su oni dominantni.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Za reprezentaciju Holandije je na 57 utakmica bio strijelac osam golova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti