Babić: Ovo je primjer ozbiljnog sportskog kolektiva

Vitežani na pripremama u Hercegovini

Babić: Ovo je primjer ozbiljnog sportskog kolektiva

S. Mlaćo

Mnogi klubovi Premijer lige, a posebno Prve lige FBiH nisu bili u mogućnosti svojim seniorskim ekipama obezbijediti kvalitetne pripreme. 

Nogometni klub Romari iz Viteza u svom kratkom postojanju uvelike pokazuje epitet jednog od najorganiziranijeg  sportskog kolektiva u Bosni i Hercegovini. Uprava kluba na čelu sa gospodinom Bojanom Rajkovićem i generalnim sponzorima gosp. Tihomirom Matoševićem i gosp. Antom Rajkovićem, vlasnicima Ti-Oil i Ecos Vitez obezbijedili su pripreme u Mostaru za 46 kadeta i juniora. Rezultati na terenu gdje su kadeti i juniori jesenski prvaci Omladinske lige BiH grupa "Centar 2" su pokazatelj da mladi nogometaši itekako opravdavaju uloženo i da to vraćaju na terenu.

Opis nije dostupan.

Predstavnik kluba Smiljan Babić je kazao:

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga SBK:

"Prije svega bih se zahvalio predsjedniku kluba, kao i sponzorima koji nas podržavaju u svemu. Ovo je samo primjer ozbiljnog sportskog kolektiva i jedne zdrave sredine. Žalosno je što je ovo kod nas 'posebno', mislim da bi svi klubovi svojim nogometašima trebali obezbjediti i ljetne i zimske pripreme. Pola godine sam u Romariju, vrijeme je brzo prošlo. Došao sam u jednu uređenu sredinu i klub se razvija na najbolji mogući način. Treneri Perković i Grbavac rade odličan posao, tu je s nama i trener golmana Topić. Atmosfera u ekipama je vrhunska, doveli smo nekoliko pojačanja koja su se odlično uklopila i spremno ulazimo u prvenstvo. U nedjelju igramo generalku protiv naših sportskih prijatelja iz HNK Čapljina", jasan je bio Babić.

Opis nije dostupan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi