Marković ostavio sjajan utisak, u Romariju zadovoljni

Pokazao talenat u Lokomotivi

Marković ostavio sjajan utisak, u Romariju zadovoljni

S. Mlaćo
Još jedna sjajna vijest iz NK Romari Vitez. Napadač Romarijevih kadeta, David Marković, posljednjih 11 dana boravio je u zagrebačkom klubu NK Lokomotiva. Tijekom svog boravka u Zagrebu, ova mlada nogometna nada prezentirala je svoje nogometne sposobnosti koje nisu ostale nezapažene.

Štoviše, David je ostavio jako dobar dojam a svoje sposobnosti i talent materijalizirao je kroz nekoliko pogodaka. Uz treninge sa kadetskom i juniorskom ekipom, David je odigrao tri pripremne utakmice za kadetsku ekipu i postigao dva pogotka.

Osobit dojam je ostavio  na posljednjoj utakmici protiv lidera kadetske lige Slovenije NŠ Mura i tako potvrdio svoje nogometne kvalitete. Osim vlastite prezentacije i predstavljanja NK  Romari kako i priliči jednom mladom nogometašu, David je utabao stazu i otvorio  vrata svim budućim talentiranim nogometašima našeg kluba. Nikica Jelavić, nekadašnji hrvatski reprezentativac je  oduševljen Davidovim nogometnim znanjem što je uz skromnost i lijepo ponašanje van terena, odlika dobrog sportaša.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga SBK:

Boravak ove mlade nade u NK Lokomotiva početak je nove, nadamo se uspješne prekogranične suradnje. Sve buduće mlade nogometne nade NK Romari  biti će  pod „radarom“ glavnog skauta Lokomotive za BiH i njegovim suradnicima a oni koji pokažu izniman talent, sposobnosti i "ono nešto" zasigurno neće ostati nezapaženi.

"Suradnja između ova dva kluba, za vodstvo našeg kluba i sve naše igrače je još jedno veliko priznanje ali  i dokaz kvalitetnog rada koji su primjetili mnogi u nogometnim vodama. Isto tako, ovo nam treba biti motiv za još kvalitetniji rad i neprestano ulaganje u kadar našeg kluba. Ciljevi uvijek trebaju biti realni no i nešto višu u odnosu na protekli period“, kratko je poručio osnivač i voditelj NK Romari, Bojan Rajković.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi