Ćutahija iz FK Mladost u NK Romari

Klub iz Viteza ima najviše ambicije

Ćutahija iz FK Mladost u NK Romari

S. Mlaćo

Jesenji prvak Omladinske lige BiH grupa "Centar 2" NK Romari doveo je prvo pojačanje za ostatak sezone. 

Iz redova juniorskog premijerligaša FK Mladost dolazi napadač Din Ćutahija. Din je mladi napadač koji je igrao za omladinske selekcije FK Željezničar, FK Leotar i FK Mošćanica.

Za SportSport.ba je kazao.

 "Kada sam dobio ponudu NK Romari malo sam se raspitao i uvjerio se da je to jedan vrhunski klub koji je organizacijski na većoj razini od mnogih premijerligaša. U Vitezu imam sve uvjete, od smještaja, privatnog trenera do svih drugih stvari. Vrijeme provodim u trening centru spremajući se za ostatak sezone. Nadam se da ću opravdati očekivanja i da ćemo svi kao kolektiv ispuniti zadane ciljeve ".

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Smiljan Babić, predstavnik  NK Romari dodao je.

 "Ćutahija je prvo pojačanje, naravno nakon odlične polusezone, ali i uvjeta koje imamo nudi nam se mnogo igrača. Dovodit ćemo ciljana pojačanja, iz kadetske selekcije smo prebacili šest igrača. Prvi dio priprema ćemo odraditi u Vitezu, nakon ćega će kadeti i juniori na pripreme na neku od destinacija u Hercegovini. Radimo sve kako bi sve selekcije spremno dočekale početak prvenstva“, dodao je Babić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi