Bahati šampion velikog samopouzdanja, ali iz dana u dan navijače sve više iritiraju njegove objave

Zlatan opet podigao dosta prašine

Bahati šampion velikog samopouzdanja, ali iz dana u dan navijače sve više iritiraju njegove objave

Edmir Škorić

Zlatan Ibrahimović sebe opet naziva Bogom, ali to se ne dopada većini fanova.

U brojnim izjavama je legendarni švedski napadač potencirao kako je Bog. Sjetimo se još izjave od prije nekoliko godina kada je Ericu Cantoni odgovorio: "Ako si ti kralj Manchestera, ja sam Bog!".

Gdje god bi igrao, Zlatan bi sebe predstavljao božanstvom, većim i od kluba i od grada u kojem se klub nalazio. Bilo je tako u Manchesteru, Barceloni, Milanu, Los Angelesu...

Njegov prepotentni i arogantni stav već je dosadio mnogim njegovim fanovima, pa je tako i nova njegova objava na Instagramu izazvala dosta negativnih komentara.

"Pola Bog, pola đavo", opisao je Zlatan najnoviju fotografiju na Instagramu.

Njegovo "duplo" lice govori o njegovom bezgraničnom samopouzdanju, bahatosti šampiona koji je bio siguran u svoju vrijednost, a koji se u prošlosti već nekoliko puta šalio o tome da je - Bog.

"Star si, tvoje je gotovo", pišu neki u komentarima ili "to što sebe smatraš i nazivaš Bogom odavno je prešlo sve granice", dok ipak ima i dalje puno onih koji Zlatana i dalje smatraju velikim šampionom i "Bogom".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Valjda je Zlatan samo jedan od onih tipova koje "ili volite ili mrzite", ali jedno je sigurno - poštujete ih. Barem dok ne pređu određenu granicu...

Top Komentari

Benjamingst
Koja je to budala... njega bas Dzini vode u propast. Prodao je on dusu za slavu, zato je ovako arogantan.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi