36

Komentari (36)

kukuruz
Vrapčićaniiiii javite seeee
Gol je primljen u 6 minuti, a Bajevic kaze: "Kad smo primili gol sve je krenulo naopako." Sto znaci od samog pocetka tok utakmice je isao naopako za BH reprezentaciju ili bolje receno BH reprezentacija je imala svoju igru ili dominaciju samo prvih 5 minuta i u 6-toj minti primismo gol, ha ha ha selektoru Bajevicu nasmija me do suza zbog ove glupe i smijesne izjave, radije suti i napusti reprezentaciju, ti si zavrsio svoje.
user1583752673
A primili go u 6 minuti, nemoj Dule vise molim te, nijedne!
Pod hitno treba fudbalski savez BiH da ugovori jednu prijateljsku utakmicu sa San Marinom dok je Bajevic selektor, da ne bi Bajevic dozivio da napusti kormilo fudbalske reprezentacije BiH a da nije imao ni jednu pobijedu.
miki30
Opet nam selektor nevalja i nema pojma jelde. Kod nas 2 miliona selektora jbt. Nevalja Safet, nevalja Kodro, nevalja Prosinečki, sad nevalja ovaj, niko nije stručan haman. Sad nas samo Vaha ili Barbarez vade sigurno, mogu zamisliti. I onda par poraza pa i oni ko k...c. Koja smo mi mraka.
JointUnion87
Vrati se Safete, halalim ti video kasete.
Pa da opet Safet Susic kaze ne trbaju nam napadaci u Izraelu protiv Izraela i da ga ne interesuje Kipar jer lahko cemo ih uzeti, kad ono mi izgubismo od Kipra u Zenici sa 2 : 1, pa da opet Safet Susic dovede Sven Susica u reprezentacii BiH, Sven Susic koji je spao da igra u BH premijer ligi, ama dosta sa tim Safetom Susicem imali smo srece da odemo na svijetsko prvenstvo, zato sto smo imali najslabiji kvalifikacionu grupu i sto je kostur reprezentacije BiH stvorio Ciro Blazevic a Safet Susic preuzeo reprezentaciju od Cire Blazevica.
ArminArmindelaa234
Mi od takvih koji smo prosli 2014 godine sa Safetom od takvih repki sad gubimo na malim ekipama se ide i osvaja a ne na velikim
Hasanaga
Cuj posle prvog gola krenulo naopako, pa odmah smo ga primili. To im u svlacionici dobro islo?
Fcs
Dule, pregazilo te vrijeme moj prijatelju. Ti da još uvijek valjaš, ne bi ni preuzeo poziciju selektora u ovakvom cirkusu od saveza. Pa vidi se da pojma nemaš sa modernim fudbalom. Igrači te miniraju, Pjanić ti namjerno promašuje, jesi li ćorav? Idi paša moj negdje gdje de možeš na guzove provlačiti, ovdje očito ne možeš. Bolan ne bio, jedini si selektor koji će otići a da nikoga nije pobijedio. Jel te sramota?
Hix
Al daj jedan razlog zasto bi neko namjerno promasio?
BlueBoys
Dule pozitivan u desnu nosnicu na Covid, a u lijevu nije!
StarMoVe
Bice ovo dobra repka za par godina sta vi ocekujete da poderemo Holandjane ha ha ha...
kiki
Bajevic kriv sto sa igracima Sarajeva,Borca,Hajduka,Vojvodine,Kasimpase,Konyspora,Erzumspora,Eupena,Standarda, Ferencvarosi,Malmea.....nije pobjedio Holandiju??I jos mnogi od njih sjede na klupi tih "velikana".
kiki
isto sranje.Vrancic klupa,Prcic klupa,Hajrovic klupa ili instagram,Kodro na tribinama sjedi
user1597849779
Ma ja hajmo sad opet trenera mijenjat... To je naš najveci problem mijenjamo trenera svake 4 utakmice
Hix
I onako sam ode posle sledece utakmice
Shik
E moj Baja. Kao mismo trebali povesti prvi i onda bi ih zgazili....
user1583752673
Sto smo gradili godinama covjek unisti u tren oka ali nije sam sigurno. Begic i osta la klapa su mu bili od velike pomoci
Dobar,Los,Zao
Ma on je car,vrhunski strućnjak u opravdanjima!
Eno30
Meni samo nije jasno zasto je osto da vodi ove tri tekme kad je dao odkaz prokocko baraz pa bolje je onda da je Prosinecki do kraja odradio baraz. Zasto nije doso novi trener da upozna ekipu do klafikacionih utakmica nece ih tad upoznavati pa opet nizbrdo rezultati krenu
user1599499530
Mrtav hladan ko spricer ,a napravi od nas naciju za ismijavanje ...bi te isamaro mada mi caca mozes bit...
Zeleni_zub
Hahahahaha ovaj ko Grunf
Opijum
Ne znam sto ti je ovo trebalo uopce
hamsik
ko je ovom dao da bude selektor pa bolje da smo amara osima stavili on bi bolje napravio...
Fk1921
Covjek u reprezentaciju pozvao igraca vrapcica. Sta dalje pricati?
Tmm1987
Ti majmune od kako si došo sve je krenulo naopako
SeoRusilac
Do tada je sve bilo bajno haj ne seri?
Matic
Mars u vrapcice i vodi ih u nizi rang metuzaleme!
StarMoVe
Ovaj "metuzalem" je najtrofejniji trener BiH svih vremena,druga je stvar sto je Prosinecki rasturio Repku sa ostalim banditima iz saveza. Veze ti nemas!!!!
Princ
Precesljaj malo sportsku biografiju Dusana Bajevica pa onda komentarisi. Stidi se firaune!
ArminArmindelaa234
Prosinecki je barem ako nista izborio baraz da se kroz baraz provuces na euro tupane ovaj staronja ni to ne bi bio sposoban uradit jer je ostario bolje da je uzivao u penziji i spavao nego sto spava na klupi tokom utakmici protiv jedne HOLANDIJE...
StarMoVe
Bolji je u svakom slucaju od tebe mazlume i bez lajanja kompleksas..
StarMoVe
Sta je to zuti jos napravio?
Harox7
Ma jel Boga ti
Rajvosa2019
I kakva je pouka? Sta je pjesnik sa svim ovim htjeo da kaze ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti