Bajević ponosan na svoje momke, dvojica igrača povrijeđeni

Zmajevi stigli u BiH

Bajević ponosan na svoje momke, dvojica igrača povrijeđeni

A. Čaušević

Fudbalski reprezentativci BiH nemaju puno vremena za predah jer su već u mislima na utakmici s Poljskom u ponedjeljak.

U izjavi prilikom dolaska u BiH Dušan Bajević je istakao da je izuzetno ponosan na svoje momke, ali i da ima određenih problema zbog umora.

"Napravili smo dobar rezultat, prije svega čestike svim igračima koji su iznijeli sav teret, pogotovo fizički gdje smo imali problema na kraju", rekao je Bajević te nastavio:

"Rezultat je mogao biti i bolji, ali mogao je biti drugačiji, ali to ne bi ostavilo utisak na mene, jer su momci zaista od prvog do posljednjeg momenta ispunjavali sve što smo se dogovorili. "

"Inače sam ponosan čovjek, ali jučer sam bio još ponosniji."

Protiv Poljaka plan je ići na pobjedu, međutim neki igrači su se žalili na umor i povrrede.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Nama je ta utakmica najvažnija da napravimo iskorak, moramo da sagledamo kakva je situacija. imamo dosta umornih igrača, imamo dva povrijeđena igrača, vidjet ćemo šta možemo da uradimo za ova dva dana, ali znamo da idemo na pobjedu, ali vidjet ćemo kako i na koji način", rekao je Bajević.

Utakmica BiH - Poljska igra se u ponedjeljak na Bilinom polju od 20:45. Sudit će je turske sudije na čelu sa Cuneytom Cakirom.

Top Komentari

Rajvosa2019
Ponosni smo mi svi sa igrom + zalaganjem , protiv Poljske sad treba potvrditi da ono protiv Italije nije bila slucajnost - loptu spustit na zemlju- iz utakmice u utakmicu
15 0
papagaj
Bravo prinče
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi