Bajić se oprostio od Konyaspora

Gdje će bh. napadač?

Bajić se oprostio od Konyaspora

Riad Bajić okončao je svoju epizodu u Konyasporu.

Reprezentativac BiH je ugovorom vezan za Udinese, ali kako u ovom italijanskom timu nije u prvom planu, proteklu sezonu je proveo na posudbi u Turskoj.

Epizoda u Konyasporu nije bila pretjerano uspješna kao ona prethodna, budući da je u 27 utakmica postigao tek četiri pogotka, a mediji u Turskoj objavili su kako se već pozdravio sa svima u klubu.

"Konyasporu želim puno sreće u narednoj sezoni", poručio je Bajić na odlasku.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Bajića sada čeka kraći odmor i potom povratak u Italiju, a ostaje da se vidi da li će u Udinama dobiti novu priliku ili će ići na novu posudbu. Jedan od klubova s kojim se povezuje je kiparska Omonia.

Top Komentari

BobPaisley
...ovaj je zreo za povratak u Selja.
3 3
Hix
a sjecam se kad je bazdarevic rekao da ga podsjeca na Balea HAHAHAHA
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije