Bajić strijelac u remiju Konyaspora i Adanaspora
Foto: Adanaspor/Twitter

Prekinuo post

Bajić strijelac u remiju Konyaspora i Adanaspora

Bh. napadač Riad Bajić postigao je danas gol za Konyaspor.

Kako je reprezentativna pauza u toku, Konyaspor je ovo vrijeme iskoristio kako bi odigrao prijateljsku utakmicu Adanaspora u kojoj, poslije 90 minuta igre, pobjednika nije bilo. Završeno je 1:1.

Prvi do pogotka došao je Konyaspor golom koji je postigao upravo Bajić u 12. minuti, a prednost nad drugoligašem bila je na snazi sve do 67. minute. Tada Adanaspor preko Kelesa postiže izjednačujući gol, ispostavit će se, ujedno i posljednji na meču.

Bajiću u posljednje vrijeme ne ide najbolje u Konyasporu. Osim što nije efikasan kao nekada, sve češće dobija priliku za igru s klupe, tako da će mu ovaj gol sasvim sigurno biti od koristi za dizanje samopouzdanja.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Uz Bajića, od prve minute za Konyaspor je igrao i Amir Hadžiahmetović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi