Bajić strijelac u remiju Konyaspora

Novi gol bh. napadača

Bajić strijelac u remiju Konyaspora

Fudbaleri Konyaspora remizirali su danas sa Antalyasporom (1:1) u okviru 20. kola turske Superlige. 

Na pogotke u ovom susretu čekalo se do 44. minute kada je gostujući tim nakon asistencije Danila u vodstvo donio El Kabir. 

Međutim, Antalyaspor nije uspio da zadrži vodstvo do kraja utakmice. U 60. minuti stvari na početak je vratio bh. napadač Riad Bajić, kojem je to bio deseti gol u sezoni, a svega četiri minute kasnije mogao je uslijediti preokret. 

Hadžiahmetović je kreirao jedanaesterac za svoj tim i crveni karton za goste koji je dobio štoper Chico, ali ipak Vuković je promašio najstrožiju kaznu. U nastavku utakmice dvojica igrača Antalyaspora su dobila crveni karton, no domaći to nisu uspjeli iskoristiti i ostalo je 1:1. 

Pored Bajića i Hadžiahmetovića, za Konyaspor je od prve minute danas nastupio i Deni Milošević.

Turska liga, 20. kolo:

Konyaspor - Antalyaspor 1:1

Potražite više informacija na temu Super Lig:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi