Bajić zaludio Fenerbahče: Poznajem njegove kvalitete

Trener turskog velikana Aykut Kocaman jasan

Bajić zaludio Fenerbahče: Poznajem njegove kvalitete

Samir Mlaćo

Prelazak u Seriju A, tačnije redove Udinesea, bar za sada se nije pokazao kao pravi potez za bh. napadača Riada Bajića.

Bajić je za Udinese u dosadašnjem dijelu sezone upisao tek tri nastupa u ligi, tačnije na terenu je proveo 57 minuta, dok je jedan nastup dodao u Kupu Italije.

Zbog toga se spominje i njegov odlazak iz Italije, a neće biti iznenađenje ako se nogometaš koji je ponikao u sarajevskom Željezničar vrati u Tursku. Naime, prema pisanju turskih medija, Bajić je želja Fenerbahčea, a njihov trener Aykut Kocaman ne krije želju da angažuje 23-godišnjeg napadača.

"Ukoliko bi došao dao bi potrebni doprinos. On je igač čije kvalitete dobro poznajem", jasan je bio Kocaman.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Pojedini mediji u Turskoj navode čak da su pregovori Feerbahčea i Udinesea  započeli, a nije tajna da je turski velikan želio angažovati Bajića i na ljeto, kada je napuštao Konyaspor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti