Zlatan Bajramović definitivno otpao, Petev i dalje ne zna ko će mu pomagati

Karlsruhe mu nije dopustio

Zlatan Bajramović definitivno otpao, Petev i dalje ne zna ko će mu pomagati

E. Škorić

Nekadašnji bh. reprezentativac Zlatan Bajramović imao je poziv iz NFSBiH i trebao je da bude jedan od članova stručnog štaba bh. reprezentacije, ali to se neće dogoditi.

Bajramović je izrazio želju da bude dio stručnog štaba kako bi pomogao novom selektoru Ivaylu Petevu da napravi što bolje rezultate u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Međutim, njegov klub Karlsruher nije mu dopustio da radi na dva fronta i on će morati da ostane fokusiran na svoj posao u Njemačkoj.

"Definitivno otpadam, a jedini razlog što neću biti dio stručnog štaba je moj klub koji mi nije dozvolio da obavljam i taj posao. Imao sam u 12 sati razgovor, nije bilo kako sam želio i kako sam se nadao", poručio je Bajramović u razgovoru za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Navodno ni Elvir Rahimić nije za to da bude dio stručnog štaba, tako da ćemo morati potražiti neke nove stručnjake koji će pomagati Petevu. Vjeruje se da će to u svakom slučaju biti bivši reprezentativci.

Promo

Top Komentari

AsmirM
Ma boli me K. Ovaj savez nas vratio 10 god nazad , isto ponasanje i nacionalni kljuc. E da se i Dzeko hoce oprostit pa nek se je.bu
9 0
Shik
Ma dobio poruke od starih igraca. Nemoj biti saucesnik ovog cirkusa..
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi