Zlatan Bajramović pozvan da bude pomoćnik Petevu, čeka se odgovor Karlsruhea

Postaje član stručnog štaba Zmajeva?

Zlatan Bajramović pozvan da bude pomoćnik Petevu, čeka se odgovor Karlsruhea · Saznajemo

E. Škorić

Bivši bh. reprezentativac Zlatan Bajramović mogao bi ući u stručni štab Zmajeva.

Nakon što je nedavno Ivaylo Petev imenovan za novog selektora BiH, tek treba da se formira i stručni štab.

Jedan od glavnih kandidata za ulazak u stručni štab je Bajramović, koji nam je potvrdio da je kontaktiran od strane Nogometnog saveza BiH i on sam ima želju da radi u stručnom štabu, ali dosta toga ovisi i o Karlsruheu, njemačkom klubu u kojem radi.

"Istina je, razgovarali smo na tu temu. Znate i sami kakva su moja osjećanja prema BiH. Imam želju, ali sve zavisi od mog kluba. Sutra ću razgovarati s njima pa ćemo sve znati", rekao je Bajramović za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

I Elvir Rahimić se povezuje sa A reprezentacijom u kojoj je već radio kao pomoćnik, a NFSBiH će u narednom periodu izabrati i trenera golmana.

Top Komentari

Brazuka
Izdajnik. Kako ga nije sramota, dok je nacija prodana, e moj zlatane jeftin su
5 25
jassony
Mazanje ociju javnosti, samo bojkot od igraca i sadasnjih i bivsih, navijaca, medija, pa nek igra Vicko i Miske
13 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi