Baka protiv Sarajeva bije bitku za ostanak na klupi Plemića?
Baka je prošle godine osvojio titulu sa Zrinjskim, no u posljednje vrijeme Plemići igraju ispod svih očekivanja

Zrinjski u seriji od četiri remija

Baka protiv Sarajeva bije bitku za ostanak na klupi Plemića? · Saznajemo

Adnan Beganović

Za vikend su na rasporedu utakmice 4. kola Lige za prvaka, a derbi se igra u Mostaru gdje će snage odmjeriti aktuelni bosanskohercegovački prvak Zrinjski i Sarajevo.

Biće to duel ekipa koje u drugom dijelu sezone ne briljiraju, a Plemići još uvijek nisu osjetili slast pobjede u Ligi za prvaka.

U posljednja četiri kola osvojili su samo četiri boda, tako da se u Mostaru po kuloarima špekuliše o odlasku Blaža Sliškovića ukoliko njegovi izabranici ne pobjede Bordo ekipu.

Već se spominju i imena njegovog nasljednika, a kako SportSport.ba nezvanično saznaje, klupi Plemića je ukoliko dođe do rastanka sa Sliškovićem, najbliže Igor Štimac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Proslavljeni hrvatski fudbaler posljednji angažman imao je u Kataru gdje je vodio Al-Shahaniyu s kojom je ispao iz društva najboljih, a u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio je i Hajduk, Cibaliju, Zagreb, Zadar, Sepahan, te hrvatsku reprezentaciju.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chwilla
Sta bolan Vi saznajet! Poslusali intervju Stimca na indexu i Vi ko gol saznajete. Smjesni ste iz dana u dan sve vise i vise!
13 3
omer
A da navijaci i celnici kluba ne traze malo previse od Bake? Zar tri titule u posljednje cetiri godine nisu veliki uspjeh sa kojim se malo koji trener moze pohvaliti? Zadovoljite se zvanjem vicesampiona za ovu godinu i novim nastupom u Evropi koji cete imati. Nije Baka svemocnik da vam svake godine donese titulu drzavnog prvaka pod Bijeli Brijeg.
10 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi