Bakljada navijača Veleža prekinula susret na nekoliko minuta, upozorenje i od službenog spikera

Bakljada navijača Veleža prekinula susret na nekoliko minuta, upozorenje i od službenog spikera

Midhat Šljivak

Finale Kupa Bosne i Hercegovine između HŠK Zrinjski i FK Velež prekinuto je na nekoliko minuta zbog bakljade navijača mostarskih Rođenih.

Zrinjski vodi protiv Veleža u finalu Kupa Bosne i Hercegovine s 1:0, a sredinom drugog dijela došlo je do prekida utakmice zbog bakljade navijača Rođenih.

Nekoliko baklji i dimnih bombi završilo je u terenu zbog čega je sudija Luka Bilbija odlučio nakratko zaustaviti utakmicu, a službeni spiker je poslao upozorenje o mogućem potpunom prekidu utakmice.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Razlog je diskiminatorno ponašanje određenog dijela navijača koji su imali i određene povike koji nisu za fudbalske terene. 

Srećom, dim se s terena ubrzo razišao, baklje su uklonjene i utakmica je nastavljena.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nekodaleko
Sta su vam stolice krive naserem vam se na klub kompletan
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi