Veliko slavlje igrača Zrinjskog i Ultrasa

Plemići vode

Veliko slavlje igrača Zrinjskog i Ultrasa

Edmir Škorić

HŠK Zrinjski je bolje otvorio drugo poluvrijeme i poveo sa 1:0 golom Ćužea.

Zrinjski i Velež igraju finale Kupa Bosne i Hercegovine u Zenici, a nakon što je završeno prvo poluvrijeme bez golova, na početku drugog Plemići dolaze do gola.

S desne strane je centrirao Ćorluka, dugo je lopta putovala, no odbrana Veleža se nije najbolje snašla, što je kaznio Ćuže koji sa nekoliko metara iskosa pogađa mrežu Veleža.

Zrinjski je stekao prednost i sada je pritisak na Veležu, koji želi da odbrani trofej i izbori nastup u Evropi.

S druge strane, Zrinjski ima priliku da osvoji duplu krunu nakon što se doslovno prošetao ligom i osvojio titulu u Premijer ligi BiH.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Inače, nismo vidjeli puno toga na terenu do gola. Nekoliko ne tako velikih šansi, ali bilo je to i za očekivati s obzirom da se radi o finalu i borbi za trofej.

Ishod ovog meča očekuju i drugi klubovi. Borac bi u slučaju da Zrinjski osvoji Kup igrao u drugom pretkolu Lige konferencija, dok bi ujedno i četvrti na tabeli dobio šansu da igra u Evropi.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Seljacin iz vrabcica nazad na planinu
4 1
user1659354598
Bravo Zrinja,ta ****a federalna su se digli previse
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti