Bale otvoreno govorio za koga je kao dječak navijao i šokirao većinu fanova

Igrao za Tottenham, ali...

Bale otvoreno govorio za koga je kao dječak navijao i šokirao većinu fanova

E. Škorić

Gareth Bale je šest godina igrao u Tottenhamu i jedna je od legendi Spursa, pa zato njegova izjava itekako može da razočara navijače tog londonskog kluba.

Bale, koji danas igra u Real Madridu, kazao je kako je uživao gledati Thierryja Henryja dok je igrao u Arsenalu, inače Tottenhamovom mrskom rivalu.

"Mnogo sam gledao Arsenal. Stvarno sam uživao gledajući Henryja, a volio sam da gledam i Dennisa Bergkampa. Navijači Tottenhama sigurno neće biti sretni zbog toga", kazao je Bale.

Bale je također otkrio da je idolizirao bivšu zvijezdu Manchester Uniteda Ryana Giggsa i pokušavao je da ga kopira.

"Giggs je imao ogroman uticaj. Bio je moj junak dok sam odrastao, očigledno jer je bio Velšanin i stvarno sam uživao u njegovim igrama. Kao i sva djeca, vikao sam da želim biti Giggs, ali nisam imao baš dlakave grudi", kazao je Bale kroz smijeh.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je sada ponovo počeo redovno da igra kako se na klupu Reala vratio Zinedine Zidane, mada se često piše da bi na ljeto mogao da se vrati na Otok jer se u Madridu nije uspio do sada adaptirati i španski jezik mu čini ogroman problem.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

zlax777
"On je sada ponovo počeo redovno da igra kako se na klupu Reala vratio Zinedine Zidane" Zidane ih je vodio jednu utakmicu hahahahaha
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi