Bale po starom: Ponašanjem na treningu razbjesnio navijače

Reagovao i Zidane

Bale po starom: Ponašanjem na treningu razbjesnio navijače

Čini se da jaz između Garetha Balea i svega vezanog za Real Madrid nikada nije bio veći.

Opće je poznato da velški fudbaler nije omiljen među navijačima Reala, a gnjev na sebe dodatno je navukao kada se fotografirao sa zastavom svoje zemlje na kojoj je pisalo: 'Wales. Golf. Madrid'. Tim redoslijedom.

Bilo je to izravno ruganje klubu u kojem igra i navijačima koji ga bodre iz vikenda u vikend, a novu provokaciju Bale je osmislio na posljednjem treningu na kojem je, pogađate, igrao - golf.

Nije u pitanju bilo baš doslovno igranje golfa, ali njegovi pokreti nisu ništa drugo oponašali nego  omiljeni hobi.

Video koji se pojavio je, naravno, podigao veliku prašinu, a trener Zinedine Zidane nije želio dolijevati ulje na vatru nego je poručio da su "njegovi igrači dovoljno stari da sami znaju kako se moraju ponašati".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pogledajte...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sejo1979
Nije mi jasno zasto ga trpe covjek ocigledno provocira navijace i klub ali nicija nije do zora istece njemu ugovor ****ce ga perez kad se najmanje nada i kako ce ga ****t
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi