Bale zbog izjave o Mijatoviću ponovo na tapeti navijača
Foto: EPA

Sve zakuhao agent

Bale zbog izjave o Mijatoviću ponovo na tapeti navijača

O velškom fudbaleru Garethu Baleu iz dana u dan se piše u Španiji.

Opće je poznato da Bale nije omiljen među navijačima Reala i da su oni u nekoliko navrata jasno poručili da ga ne žele na Santiago Bernabeu, a novi povod za napade uzrokovao je - njegov agent.

Komentarišući nedavnu izjavu Predraga Mijatovića da 30-godišnjem fudbaleru nije samo Wales ispred Reala nego i golf, agent Jonathan Barnet izjavio je kako njegov klijent uopće ni ne zna za crnogorsku legendu.

"Mediji prave glupe priče uzimajući u obzir izjave ljudi koji ga ne poznaju. A ni Gareth ne zna ko je Mijatović", izjavio je Barnet u razgovoru za ugledni BBC.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pokušao je Barnet da odbrani Balea od silnih napada, no bolje da nije jer će upravo ovakva izjava biti povod za nove napade.

A o Mijatoviću je manje-više poznato sve. Upravo je on Realu 1998. godine donio trofej Lige šampiona koji su čekali 32 godine, a u 'kraljevskom klubu' kasnije je imao priliku obnašati i funkciju direktora.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

izvoristine
Mijatovic je dokazani cet... koji je demonstrirao kada je nato bombardovo Sranjiju. Prema tome on nije nikakva legenda Crne Gore vec legenda cetnistva
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi