Real Madrid dogovorio prvo pojačanje za ljeto 2020. godine
(Foto: EPA)

Van de Beek stiže u Madrid

Real Madrid dogovorio prvo pojačanje za ljeto 2020. godine

M. Šljivak

Madridski Real dogovorio je prvo pojačanje za ljetni prelazni rok.

Novi igrač Kraljeva iz Madrida postat će fantastični holandski veznjak Donny van de Beek sa kojim je već gotovo sve dogovoreno oko prelaska na Bernabeu.

Ovaj 22-godišnjak i ove sezone igra zaista fantastično u dresu Ajaxa. Ipak, došlo je vrijeme i za njegovu prodaju, a De Telegraaf tvrdi da je sve dogovoreno između Ajaxa, Reala i igrača.

Amsterdamski velikan će za usluge ovog fudbalera naplatiti cifru od 55 miliona eura, a za sada nisu poznati detalji ugovora kojeg će Van de Beek potpisati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, nema dileme da će ugovor biti itekako bogat, a mladi veznjak će imati priliku da zaigra u jednom od najvećih timova svijeta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije