Baljić i Bolić predložili velikanu Hasića, ali kasno: "Već je odlučio"

Tvrde turski mediji

Baljić i Bolić predložili velikanu Hasića, ali kasno: "Već je odlučio"

Sapunica oko transfera Ajdina Hasića, po svemu sudeći, okončat će se u januaru.

Mladi bh. fudbaler je nedavno napunio 18 godina i stekao sve uslove da potpiše ugovor, a svoju karijeru će, gotovo pa sigurno, nastaviti u Bešiktašu s čijim prvim timom trenira već mjesecima.

Kako je u proteklom periodu Hasićev status u Bešiktašu bio nedefinisan, cijelu situaciju pokušali su iskoristiti naši proslavljeni fudbaleri Elvir Baljić i Elvir Bolić koji su ga navodno ponudili Fenerbahčeu, uz garancije da bi na njemu mogli zaraditi ogroman novac.

Vijest je to koju su objavili mediji u Turskoj, navodeći da su rukovodstvu Fenerbahčea poručili da je Hasić "igrač poput Elifa Elmasa na kojem mogu zaraditi mnogo novca", ali bilo je kasno jer je bivši Dinamov dragulj već donio odluku.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Hasić ne želi u Fenerbahče. Od januara će biti službeno u Bešiktašu", navodi se u tekstu koji je objavio fenerkolik.org.

Bešiktaš je ranije u borbi za Hasićeve usluge pobijedio još mnoštvo velikana poput Barcelone, Real Madrida, Borussije Dortmund...

Promo

Top Komentari

konjnakvadrat
Kako je kreno zavrsit ce u Banovicima
2 0
makelele
Turska posla
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi