Direktor slavnog kluba na Bilinom polju gledao Kovačevića: "Prvo da se uvjerimo, a onda ponuda"

Štoper pred značajnim iskorkom u karijeri

Direktor slavnog kluba na Bilinom polju gledao Kovačevića: "Prvo da se uvjerimo, a onda ponuda"

A. Čaušević

Fudbalski putevi su ponekad zaista čudni. Od Kotor Varoši do Istanbula uz niz zaobilaznica. To je potencijalna ruta bh. reprezentativnog štopera Adnana Kovačevića. 

Kovačević je jedan od debitanata u bh. reprezentaciji u eri Roberta Prosinečkog, a na posljednja tri susreta našao se u startnoj postavi.

Od dolaska u Koronu Kielce ovaj 26-godišnjak je privukao pažnju mnogih evropskih klubova, a u posljednje vrijeme s posebnom pažnjom ga prati slavni Fenerbache.

Susret BiH - Italija sa Bilinog polja pratio je i sportski direktor istanbulskog kluba Damien Comolli što je jasan znak da je interes i više nego ozbiljan.

Ipak, u Fenerbahceu nisu ništa željeli prejudicirati te će konačnu odluku donijeti s dosta opreza. To je rekao i Comolli.

"Prvo da budemo sigurni u potpunosti, pa ćemo onda poslati ponudu", rekao je Comolli.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Kovačeviću ugovor s Koronom ističe na kraju sezone i to je olakšavajuća okolnost, ali Fenera brine loša forma poljskog kluba koji je pri dnu na tabeli Ekstraklase zbog čega i postoji određena doza opreza, navodi list Akšam.

Stameni štoper je karijeru počeo u Travniku, od 2013. do 2017. godine je nosio dres Sarajeva, nakon čega je uslijedio angažman u Poljsku.

Top Komentari

enko
nakon utakmice u zenici ljudi kazu dok se uvjerimo,eto kako je igrao.menadzerska posla ,prosinecki ,sarajevski lobi,da se zaradi nesto od transfera a ko j**e reprezentaciju,zato nam je ovako.primjer kvrzica,zadnjo voz za prodaju ,eto nije ni u rijeci standardni.prestanimo biti nerealni
3 2
kokoz
Daj boze da ode u fenerbahce, nece vise ni klubov da kupuju svasta. Ako igras za Repku imas talenta.Mozemo imati 30 igraca, treba savez bolje organzirati, daijaspora ceka na razgover da igraju za Reprezentaciju.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti