Balotelli golom donio pobjedu Bresciji i prekinuo crni niz svog tima, novi poraz za Fiorentinu
Balotelli je pogodio u 54. minuti za pobjedu Brescije

Brescija je nakod dugo vremena upisala pobjedu

Balotelli golom donio pobjedu Bresciji i prekinuo crni niz svog tima, novi poraz za Fiorentinu

S. Pašalić

Nogometaši Brescije su danas uspjeli slaviti na gostovanju kod SPAL-a  sa minimalnih 1:0 u utakmici 15. kola Serije A.

Gosti su u posljednjih šest utakmica upisali poraze i nalazili su se u jako lošoj formi, ali su danas konačno prekinuli crni niz.

U utakmici koja je bila dosta izjednačena presudio je gol Marija Balotellija u 54. minuti s kojim je Brescija stigla do tri boda.

Ipak, domaći su u 74. minuti imali sjajnu priliku da stignu do izjednačenja kada je dosuđen penal u njihovu korist, ali je Petagna bio neprecizan pa je ostalo 1:0 za Bresciju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Torino je na svom terenu dočekao Fiorenetinu i slavio sa 2:1. Zaza i Ansaldi su pogađali za domaće, dok je Caceres u 91. minuti pogodio za Fiorenetinu koja je upisala i četvrti poraz u nizu.

Sassuolo je ugostio ekipu Cagliarija, a na kraju je završilo 2:2. Domaći su golovima Berardija i Đuričića vodili nakon prvog poluvremena sa 2:0, ali su gosti u nastavku preko Joao Pedra i Ragatzua stigli do boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi