Balotelli 'nestao', Brescia bez komentara

Nema ga na treninzima

Balotelli 'nestao', Brescia bez komentara

E. Škorić

Mario Balotelli ponovo je u centru pažnje, ovaj put jer je "nestao", a u Bresciji su bez komentara.

Balotelli i Brescia nisu na "ti" posljednjih dana. On je preskočio trening momčadi, dok je trener Diego Lopez i ostali igrači Brescije uredno su se pojavili na terenu. Prethodno je trenirao sa rezervama, no sada ga nikako nema.

"Bez komentara", bio je odgovor iz Brescije kada su iz Gazzette dello Sport zatražili pojašnjenje i čini se da 29-godišnji napadač, koji ima ugovor do ljeta 2022. godine, definitivno odlazi iz matičnog kluba.

U 19 nastupa ove sezone u Seriji A postigao je pet golova, no Brescia je na dnu tabele i sve su prilike da ćemo je naredne sezone gledati u Seriji B.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Što se Balotellija tiče, on i dalje tjera po svom i, koliko god tvrdio da jest, očigledno se još uvijek nije opametio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije