Izbjegnuta velika tragedija u klupskim prostorijama Brescije

Zaustavljeno curenje plina

Izbjegnuta velika tragedija u klupskim prostorijama Brescije

E. Čaušević
Teme:

Italijanska novinska agencija ANSA objavila je danas da je izbjegnuta velika tragedija u klupskim prostorijama Brescije.

Naime, građani koji žive u blizini klupskih prostorija kluba iz Serije A pozvali su policiju zbog sumnje da negdje u komšiluku curi plin. Policija i vatrogasci su brzo stigli na adresu i pokušali su pronaći mjesto gdje plin curi.

Ubrzo nakon toga svi su evakuisani iz zgrade koja pripada Bresciji jer se sumnjalo da tu curi plin. Predsjednik Massimo Cellino i ostlai uposlenici panično su istrčali na ulicu i nije im odmah bilo jasno šta se dešava.

Međutim, vatrogasci su ubrzo objasnili da upravo u klupskim prostorijama Brescije curi plin, te da je samo sreća što niko nije povrijeđen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iz policije su potvrdili sve to, te su poručili da je zbog brze reakcije savjesnih građana izbjegnuta velika tragedija. Vatrogasci su čak dva sata tražili mjesto gdje curi plin, a na kraju su otkrili da je to u podrumu zgrade.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi