Iz Parme poručili: Balotelli nam je previše skup

Ništa od transfera

Iz Parme poručili: Balotelli nam je previše skup

Italijanski napadač Mario Balotelli bit će jedan od najtraženijih ofanzivaca u Italiji ovog ljeta. 

Balotellijev ugovor sa Nicom ističe 30. juna, a već ga sada italijanski novinari povezuju sa brojnim klubovima. U prvom redu su tu Napoli i Parma, ali čini se kako je novi/stari član Serije A ipak prekrižio ovu opciju jer je za njih preskupa.

Govoreći za napolitanski Radio Kiss Kiss sportski direktor Parme Daniele Faggiano rekao je da je Balotelli sjajan igrač, ali da klub u ovom trenutku nema novca da ga priušti.

"Imamo dobre odnose sa Napolijem, razgovaramo s njima i vidjet ćemo je li moguće da zadržimo Amata Cicirettija, Armanda Anastasija i Roberta Insignea. Znamo veoma dobro kakvu poruku treba da pošaljemo, došli smo iz Serije D i to nije bilo nimalo lako", rekao je Faggiano i nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Vidjet ćemo šta će biti sa Insigneom, a što se tiče Balotellija on je top igrač i mogao bi čak završiti u Napoliju. O njegovim kvalitetima ne treba mnogo pričati, ali njegova plata je previsoka i mi ga ne možemo priuštiti".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi