Balotelli žestoko uzvratio Chielliniju: Imao si mnogo šansi da postupiš ko čovjek, no to nisi uradio

Nije se dugo čekalo da se oglasi

Balotelli žestoko uzvratio Chielliniju: Imao si mnogo šansi da postupiš ko čovjek, no to nisi uradio

E. Čaušević

Giorgio Chiellini našao se u centru pažnje italijanske javnosti zbog svoje autobiografije koja će biti u prodaji od naredne sedmice.

Chiellini je u intervjuu za italijanske medije otkrio nekoliko priča koje će biti objavljene. Naime, pričao je o tome kako Mario Balotelli i Felipe Melo najgore osobe koje poznaje, te da mu je drago što više nisu saigrači.

S Melom je igrao u Juventusu, dok je sa Balotellijem svlačionicu dijelio u reprezentaciji Italije. No, Chiellini je posebno prozvao Balotellija za kojeg je poručio da je veoma negativna osoba.

"Dvojica igrača su me baš razočarala i sve sam to napisao u autobiografiji. Balotelli je negativna osoba i nema poštovanja prema ostalim saigračima. Sjećam se tokom Kupa Konfederacija u Brazilu 2013. godine nije uopšte bio zainteresovan za igru ili bilo šta, tada je baš zaslužio šamar", rekao je Chiellini i nastavio.

"Neki ljudi misle da je on bio među pet najboljih napadača na svijetu, ali ja ga ne bih svrstao ni među najboljih 20. Ipak, i pored njega je postojao još neko gori, a to je Filipe Melo. On je zaista najgori od najgorih. Ne podnosim ljude koji nemaju poštovanje prema drugima i uvijek traže neku svađu i tuču. Tada sam direktoru kluba rekao da je on trula jabuka i loš čovjek".

Međutim, bilo je samo pitanje vremena kada će Super Mario reagovati, a to je uradio ekspresno. Poručio je Chielliniju da mu je sve to trebao reći u lice, a ne na ovakav način.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Bar sam iskren i hrabar da sve kažem u lice ljudima što mislim. Imao si mnogo prilika da mi se obratiš od 2013. godine i postupiš ko čovjek, ali to nisi uradio. Ako ovo znači biti šampion onda mi je draže da ne budem to. Nikada nisam pokazao nedostatak poštovanja prema dresu Azzurra", poručio je Balotelli putem Instagrama.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi