Balotellijev brat otkrio šta se krije iza čuvenog radovanja protiv Njemačke
EPA

Vratimo se u 2012.

Balotellijev brat otkrio šta se krije iza čuvenog radovanja protiv Njemačke

Nijemci se i danas nerado prisjećaju Marija Balotellija i njegove partije protiv Elfa na Evropskom prvenstvu 2012. godine.

Današnji napadač Brescije je u to vrijeme bio u zenitu karijere i ujedno nerješiva enigma za Njemačku kojoj je zabio dva gola u polufinalu, a uz sjajnu partiju, ostat će u pamćenju u njegovo radovanje.

SuperMario je nakon postizanja drugog pogotka skinuo majicu, namrgodio se i svima pokazao svoje mišiće, a zašto se odlučio na takvu vrstu proslave ispričao je njegov biološki brat Enock Barwuah.

"Mario mi je poklonio dres Porta koji je razmijenio kada je igrao u Manchester Cityju. I kada bismo igrali PlayStation, svaki put sam proslavljao golove kao Hulk", ispričao je Enock u razgovoru za Calciomercato, pa dodao:

"Zato je proslavio gol u stilu Hulka. Te videoigre me bolje idu nego njemu, a s tim se ne nosi najbolje, pa nerijetko se naljuti, baci džojstik ili se izdere... Nije lako živjeti sa njim. Pun je energije, nikada nije miran. Kada se odmarate, on će doći i probuditi vas. Ali, taj njegov optimizam mi je mnogo pomogao u životu."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dodao je također kako Balotelli danas igra samo na 30 posto te da je vrl oosjetljiv.

"Ako i najmanja stvar pođe po zlu, fokus mu padne. Nije lako nositi se s tolikim pritiskom", dodao je Enock nadajući se da će Balotelli u Bresciji vratiti prijeko potrebno samopouzdanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti