"Balotelliju bi bilo najpametnije da nakon ovoga završi karijeru"

Super Mario u centru pažnje

"Balotelliju bi bilo najpametnije da nakon ovoga završi karijeru"

E. Čaušević

Italijanski napadač Mario Balotelli nalazi se u centru pažnje prethodnih dana jer je njegova avantura u Bresciji završena.

Balotelli je propustio nekoliko treninga italijanskog kluba bez da im je javio razlog nedolaska što je itekako naljutilo čelnike Brescije. Oni su odlučili da završe saradnju s Balotellijem, a zvanična potvrda se još uvijek čeka.

Super Mario je jučer čak pokušao da uđe na trening Brescije, ali su ga otjerali s ulaza u trening centar. On je još uvijek igrač Brescije, no čini se da je samo pitanje trenutka kada će postati slobodan igrač.

Nakon svega oglasio se i agent Furio Valcareggi koji je izjavio da je Balotelliju najpametnije da završi karijeru. Iako ima tek 29 godina jasno je da je mogao ostvari dosta bolju karijeru, ali stalni skandali su ga koštali.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Pogriješili su što su ga uopšte doveli. Njemu bi bilo najpametnije da završi karijeru. Izgleda kao da mu se ne igra i nije mi jasno zašto se pati ako mu je sve to dosadilo. Bruka se iz godine u godinu i mora prestati s tim", rekao je Valcareggi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi